Gårdagens ridpass

Igår så red jag på min lilla prinsessa på kvällen i tältet. Hon var ganska fin och avslappnad. Efter att jag var klar med själva dressyrpasset så tränade vi lite på de snäva svängarna. De klarade vi bra, underlaget släppte inte ;) 
Nä men sörmons underlag har en tendens att släppa om man inte har hästen i balans. Sen så får man inte göra allt för snäva svängar (tänk då hur det är när vi har lokala ponnytävlingar, där är det ryck och släng). 
Idag har Rebecka princess och jag har innebandymatch. Imorgon så ska Clara rida så att hon ska kunnaridas medans jag är i Polen och på söndag är det påskshow :)

Oacceptabelt

Min bloggning.. Lite uppdaterande inlägg lite då och då för att visa att jag lever. De läsare jag hade har nu försvunnit (förutom Clara såklart). ;)
Det har varit väldigt mycket med innebandyn och princess. Jag hade någon slags aktivitet 6-9 gånger i veckan. På det ska jag sköta skolan därför fick jag prioritera bort bloggen helt enkelt.
Nu är innebandysäsongen alldeles strax slut och jag kommer ha mer tid och ska då också verkligen försöka komma igång med bloggen.
Princess går bara bättre och bättre hela tiden. På söndag ska vi vara med i en duellhoppning på ridskolans påskshow. Ridskoleryttare mot privatryttare. Jag vet redan nu att princess kommer att bocka sig igenom allt. När vi tränade lite på snäva snabba svängar så bockade hon, sen ska det blandas in hinder i det hela. ;) jag kan verkligen tänka mig att det blir en rolig syn.
Bjuder på en innebandybild.. SM guld <3


SVENSKA MÄSTARE

Hultsberg/björkås f98-99 är Sveriges bästa 98 lag! Sug på den karamllen! Helt awesome!
Instagram bild från tio minuter efter matchen var slut ;)

Falunfolket får akta sig..!

För nu kommer hultsberg/björkås och dom går för vinst!
Slutspel i SM. Sveriges åtta bästa lag. Vi är ett av dom, fast vi ska ta guld iår!! Inget sketet silver som förra året..
Om det är någon som bor i Falun kan ni ju åka till hallen där SM i innebandy är och kolla in när lagen spelar! Tre lag från Värmland med, i tre olika kategorier. Bara tjejsidan.. Resultat kommer efter hand. Vi spelar första matchen ikväll mig Partille :)


RSS 2.0