Helt sjukt!

Det är helt sjukt hur en enda sak kan göra en så glad!
Jag har haft en helt pissig dag, har varit allmänt grinig. På slöjden slog jag nog världsrekord i att svära. Gud vad sur jag var! Sen åkte jag hem, bytte om till innebandyn och pallrade mig upp till vägen för att min tränare skulle hämta upp mig men han kom aldrig så det vart ingen träning för mig idag. Jag åkte ut till stallet utan några förväntningar alls eftersom jag var så grinig. Men så fort jag får syn på princess så ändras hela mitt humör och jag blir glad! Älskade ponny!


Mycket att se fram emot!

2013 kommer att bi ett roligt år! Här är bara ett par saker jag har att se fram emot:
  • SM-slutspel i innebandy om fyra veckor. Hoppas att vi tar guld iställt för silver denna gång!!
  • Princess och jag kommer att göra en ordentlig debut på tävlingsbanan och denna gång ska jag komma ihåg att spänna sadelgjorden.
  • Under påsklovet kommer jag att befinna mig i Polen med konfrimationen. Vi ska rida och besöka ett koncentrationsläger
  • SOMMARLOV! Att få sova ut och vara uppe halva natten. Frihet!
  • Putte i parken! 4 dagar full med musik! Jag har inget mer att säga än att jag är sjukt taggad med tanke på att de artisterna som redan släppts är helt sinnes bra. De allra bästa brukar komma mot slutet!
  • Jag ska till Tjeckien för att min kära syster ska spela en innebandycup där. Vi åker dagen efter PIP. Jag vet dock inte än om det är något att se fram emot.
  • Nian börjar och då är det bara ett år kvar tills jag är fri från Hultsbergsskolan. Tio år har jag gått där då!
  • Jag blir Femton i septeber och vem ser inte fram emot sin egen födelsedag? Jag får äntligen cykla utan hjälm då!! ;)

Det kommer tillkomma massa saker på vägen men dessa är de jag vet om i nuläget. Jag vill bra att det ska bli sommar! 2013 har bara börjat och jag har massa saker gjorda och massa saker att se fram emot! Jag hoppas på ett bra första tävlingår med princess och att vi får klättra i klasserna lite.

 

 


Den bästa

Har stora "sakna Baldi" känslor just nu...


Taggad till tusen!!

3-6 Juli kommer jag befinna mig i Mariebergsskogen på Putte i Parken (kan förövrigt berätta att jag åker till Tjeckien 7 juli). Jag är så himla taggad! Än så länge är artistlistan jättebra och jag hoppas på ännu bättre mot slutet!
Köp din biljett NU! Häääääääär kan du köpa den! Det är värt pengarna kan jag lova!
 
 

Inget stall idag

Idag är det ledigt från stallet. Därför tänkte jag skriva om vårat ridpass igår.
I början var hon ganska bråkig och stog på bakbenen (Det har hon gjort på senaste tiden). Jag smällde då till henne mellan öronen med handen (inte hårt alls utan bara så att hon fattar att det inte är okej). Jag fick göra om det en gång till och sen slutade hon helt. Jag rider på hackamore och det är hon lite tung på men inget som går at hantera. Men hon var jättefin och jobbade på med hela kroppen i både trav och galopp.
På måndag blir det nya fräscha bilder *tumme upp*

Saker ni kanske inte visste om Princess

  • Hon är den mest lättlärda och ambitiösa hästen jag vet (i hanteringen)
  • Enligt henne själv är hon snyggast och bäst i hela världen
  • Hon har tidigare varit fälttävlansponny
  • Om hon fick bestämma själv så skule hon ha en shettis i sin box
  • Hon är importerad från Tyskland från början
  • I passet står det att hon har en köttfärgad snopp (rosa fläcken på mulen)
 

Saker ni kanske inte visste om mig

  • Jag kan hela fresh prince of bel air rapen utantill
  • Jag går alltid upp ca tio minuter innan jag ska åka till skolan
  • Jag har fortfarande inte förstått att jag spelar i ett av Sveriges bästa 98 lag i innebandy
  • Jag skulle kunna leva på Corny big. Godaste som finns!
  • Jag är alltid helt knäpp på fredagseftermiddagar i skolan. Helgkänslor? 
  • Om jag fick ta med mig tre saker till en öde ö så skulle det vara : Dora utforskaren, hennes ryggsäck och Batmans bälte. 
  • Jag har en blå iPhone
  • Jag har B i bild trots att jag har lika stor talang på att måla som en sjuåring
Alla som känner mig vet redan detta men jag har ju läsare som inte länner mig ;)
 

Nej nu har jag tröttnat

Skvallerbloggar har på senaste tiden skrivit väldigt mycket om Shirin (känd från PA3) och om att hon festar ganska mycket. De säger att hon ska vara en bra förebild åt barnen. 
Om det säger jag: Hon är vad jag vet arton år gammal alltså är hon vuxen och får göra i princip vad hon vill. Hon får festa och hon får tatuera sig. Det är hennes liv och hon bestämmer över det. Inte andra tjejer som sitter bakom dataskärmen. Om hon vill festa så låt henne göra det. Hon är ung och ska inte behöva ta ansvar för att tjejer på 11 bast ska börja festa. Om man väljer att ha en 18-19:åring som förebild så är man ganska korkad. 
 
Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre om att Shirin festar. Det är hennes liv och hon får ta konsekvenserna som blir. Om hon vill festa varje helg och förstöra sin lever så låt henne! Det jag blir så himla irriterad över är att hästtjejer försöker sitta och tala om för Shirin vad hon ska göra och hur hon ska bete sig. 
Om alla skulle säga till mig att till exempel sluta med innebandyn så skulle jag inte göra det. Aldrig någonsin, så varför tror de då att de kan styra Shirin? 
 
Det är ju inte bara Shirin som det skrivs om i festämnet men det har varit mest om henne på senaste tiden. Jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite. Om ni inte håller med mig så kommentera gärna din åsikt! alltid roligt att höra!

Jag är med!

Jag är med och tävlar om ett Dyonträns var det du också! :D 
http://caroline.webrider.se/bloggtavlingar/bloggcrew-tavling/#comments
http://www.chevalridsport.se/sv/

 


Update princess

 
Princess hade fått en hake i tänderna så att vi åkte in till ATG så att de fick raspa. Då hittade de en liten tandfraktur. Därför rids hon på hackamore. De sa att den inte skulle göra ont på henne men nr det är ett bett i munnen på henne så står hon mest på bakbenen (trots att det blir jobbigare med hackamore). Men hon funkar bra på det så det är inget problem.
Min ponny gillar att bocka ;) Häromdagen hängde jag på trekvart för att hon bockade med all kraft hon hade, mongoponny!! ;)
 

Heldagar i innebandyhallarna

Både idag och igår hade jag heldag i innebandyhallarna. Det var DM för 99:orna i mitt lag samt min systers lag. Igår var det semifinaler och idag finaler. Mitt lag mötte Skoghall i Finalen och vann med 9-2. En lätt seger alltså. Jag var på plats i hallarna vid klockan 8-9 och kom hem vid 17.30 och åkte direkt ut till Princess. Det var lltså två dagar fullsmäckade med innebandy. Jag satt still så mycket att min rumpa domnade bort vid sista matchen eftersom jag självklart stannade och tittade på min systers lag. På dessa två dagar tror jag att jag samanlagt såg 8 st matcher. Det är alltid kul med innebandy! :D
 

RSS 2.0